TKL 5 Kioldóköri leválasztó

A TKL 5 típusú kioldóköri leválasztó egység erőművekben, alállomásokon, ipartelepeken és minden olyan helyen alkalmazható, ahol gyűjtött működtető, védelmi kioldórendszer van.

A készülék 220 V DC feszültségű áramkörökben az egymástól független, de közösített kioldó áramkörök szétválasztását végzi. Használatával a különböző védelmi, működtető áramkörök stb. elválaszthatók.Felhasználási terület:

A TKL 5 típusú kioldóköri leválasztó egység alkalmazását javasoljuk erőművekben, alállomásokon, ipartelepeken és minden olyan helyen ahol gyűjtött működtető, védelmi kioldórendszer van.

A készülék 220 V DC feszültségű áramkörökben az egymástól független, de közösített kioldóáramkörök szétválasztását végzi. Használatával a különböző védelmi, működtető áramkörök stb. elválaszthatók.

Működési leírás

A védelmi kioldóimpulzust adó valamelyik áramkörből, kioldási parancs vagy bekövetkező hiba esetén a közös kioldóvezeték feszültség alá kerül a TKL áramkörén keresztül. A kioldóvezetékre csatlakozó többi áramkör feszültség alá kerülését a TKL áramkör megakadályozza.

Csatlakozások:

Egy TKL 5 egységben egy impulzus leválasztó áramkör van beépítve, így bemeneteire (3-as, 4-es számú sorkapocs) egy áramkör csatlakoztatható.