TMTG-3M Maximumőr

A TMTG-3M maximumőrzési feladatok ellátására képes minden energiaszektorban, ahol szükség van fogyasztás korlátozására.

A TMTG-3M maximumőrzési feladatok ellátására képes minden energiaszektorban, ahol szükség van fogyasztás korlátozására. A készülék analóg és impulzus bemenettel rendelkezik. Az analóg bemenet 3 fázisú 3 ill. 4 vezetékes hálózathoz csatlakozik. A digitális bemenetekhez külső fogyasztásmérők impulzus kimenetei csatlakoztathatók. Így a maximumőr képes figyelni a saját mérések alapján a villamos fogyasztás alakulását és/vagy a külső mérők által végzett fogyasztásmérést, beépített impulzusszámlálója segítségével. 
A készülék saját belső órával rendelkezik, ugyanakkor az egyik impulzus bemenetéhez szinkron impulzus csatlakoztatható, így az összegzett fogyasztási értékek szinkronban vannak az elszámoló főmérővel. A külső mérő bármilyen fizikai mennyiségmérő lehet, például vízmérő, gázmérő stb. Ennek köszönhetően a TMTG-3M villamos és nem villamos mennyiség maximumőrzésére alkalmazható.

A TMTG-3M 3 digitális kimenettel rendelkezik. A belső felépítésének köszönhetően a készülék vagy 3 független 1 db fogyasztó lekapcsolási lehetőséggel vagy 1 db 3 kaszkádos lekapcsolással maximumőrként vehető igénybe.