• Méréstechnika

  • Energiagazdálkodás

  • Távvezérlés

Méréstechnika

Energiagazdálkodás

Távvezérlés

Egyéb automatika elemek

Bemutatkozunk

A VERTESZ tevékenysége az ipar három területére koncentrálódik; úgymint energia elosztó rendszerek távvezérlése, azaz a SCADA projektek. Ez a TELPAM termékcsoport.
Villamos méréstechnika két alfejezetre osztva; a villamos paraméterek mérőeszközei a távadók és a villamos energia minőség-ellenőrzését (EN 50160  szabvány) elvégző hálózati regisztrálók.

Az első alfejezetbe tartoznak az True RMS értékeket mérő áram távadók, a feszültség távadók. A legújabb elemek az un. multifunkciós távadók, amelyek az áram és feszültségparaméterek

mellett mérik a teljesítményt, és az elfogyasztott vagy termelt energiát, sőt a villamos energia minőségét is. A VERTESZ távadó családja tartalmazza az egyenáramú hálózatok paramétereinek mérését is kiterjesztve az egyenáramú teljesítmény/energia távadókkal. Felhasználhatók akkumulátor töltők, egyenáramú hajtások, villamos vontatási mérések, vezérlések berendezéseiben. Tekintettel arra, hogy az iparban a hőmérséklet mérés egyen- áram vagy feszültség mérésre van visszavezetve megalkottuk a TAH hőmérséklet mérő készülékeket is. Ezek az ellenállás hőmérők jelén túl képesek a hőelemek jeleit is fogadni.

Sungrow Power

A Sungrow Power a világ leggazdaságosabb invertermárkája. A Cao Renxian egyetemi tanár által 1997-ben alapított Sungrow vezető szerepet tölt be a napelemes inverterek világában, továbbá az iparág legnagyobb kutatási és fejlesztési csapatával rendelkezik.

Széles termékpalettáján foto-villamosenergia inverteres megoldásokat és energiatároló rendszereket kínál közüzemi és kereskedelmi célokra, valamint lakossági alkalmazásra. Úszó foto-villamosenergia berendezései nemzetközileg elismertek.

A Sungrow a 24 évre kiterjedő foto-villamosenergia termelésében elért eredményekkel rendelkezik, és több mint 150 országban gyárt elektromos berendezéseket.

VERTESZ A Power-Kazakhstan kiállításon Almaty-ban

2012 novemberében megrendezésre került Almaty-ban (Kazahsztán korábbi fővárosa) az évenkénti szokásos energetikai kiállítás a Power Kazakhstan. Cégünk folytatva terjeszkedési politikáját részt vett a kiállításon. Elsődleges célunk az információ szerzés volt a távoli ország energetikai piac szegmensének állapotáról.Az ország gazdag, pezseg a gazdaság. A teljes termék kínálatunkat mutattuk be egy 12 m2-es nagyon attraktív kivitelű standon. Három nap alatt 70 látogatónk volt és ez nagyon jónak mondható. A szervezésben és lebonyolításban jelentős segítséget kaptunk szentpétervári leányvállalatunktól és a helyi magyar konzulátus gazdasági szakdiplomatájától Maklári István úrtól. Képviselet nyitását fontolgatjuk.

Segítség a rászorulóknak

Az utóbbi években a kórházak műszerezettsége sajnálatosan romlik. A Vertesz Elektronika Kft. ezen a helyzeten próbál segíteni azzal, hogy erejéhez mérten a beteg gyermekeket, fogyatékosokat, rászorultakat támogatja ‘A Szív Hangja’ alapítványon keresztül. A kép a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központ Intenzív Osztályán készült.

© Copyright - Vertesz Elektronika
+36 70 314 2387