DCMTE Egyenáramú teljesítmény és fogyasztásmérő távadó

Tömegközlekedési járműveken (villamos, trolibusz, metró stb), alállomásokon, segédüzemnél, egyenáramú biztonsági (szünetmentes) hálózatokon ajánlott.

3 db galvanikusan egymástól független áramkörön áramok, feszültségek, teljesítmények, külön fogyasztás és visszatáplálás mérésére.

2ISZ-2 Egyenáramú impulzus szétválasztó egység

A 2ISZ2 típusú impulzus szétválasztó a 220V DC feszültségû áramkörökben az egymástól független, közös körvezetékre jelzést adó áramkörök szétválasztására szolgál.

FKM Intelligens kimeneti modul kommunikációval

Az FKM készülékcsalád tagjai RS485 vonalon digitális kimenetek kezelésére alkalmasak. A maximumőrző berendezésekben a terhelések be/kikapcsolására alkalmazható.

IFM-P01 Intelligens impulzusszámláló kommunikációval

Az IFM készülékcsalád tagjai összegzik a bemeneteikre érkező impulzusokat vagy figyelik a kétállapotú egységek állását és továbbítják az információt RS485 vonalon keresztül.

Egy impulzusszámláló készülék, mely az iparban elterjedt impulzuskimenettel rendelkező fogyasztás, térfogat, stb. mérők illesztéséhez használható.
A megszámlált impulzusokat tárolja is!

IFM-P02 Intelligens bemeneti modul kommunikációval

Az IFM készülékcsalád tagjai összegzik a bemeneteikre érkező impulzusokat vagy figyelik a kétállapotú egységek állását és továbbítják az információt RS485 vonalon keresztül.

Kétállapotú jelek érzékelését végzi(pl. relék nyitott/zárt állapotát). A készülék az energiagazdálkodó rendszerekben, maximumőrző berendezésekben is alkalmazható a fogyasztók állapotának továbbítására (bekapcsolt/kikapcsolt).

MVA-P01 Visszakapcsoló automatika

Amennyiben a beállított feszültség kimaradási limiten belül visszajön a feszültség, az MVA egység a mágnes kapcsolón keresztül visszakapcsolja a motort. Ha a feszültség nem jelenik meg a beállított feszültség kimaradási limitig, az MVA egység nem húzza vissza az indító mágneskapcsolót.

RSE3-S RS485/422 – Ethernet átalakító

Az RSE-S egységhez kapcsolt RS-XXX soros vonallal rendelkező perifériák a számítógépből úgy érhetők el, mintha a számítógép soros portjára lennének csatlakoztatva.

RSI Soros vonali konverter

A készülék az RS-232 soros vonalak konvertálására és leválasztására alkalmas készülék.

3 fő változatban készül

  • Nem leválasztott
  • Galvanikusan leválasztott külső tápellátással
  • Galvanikusan leválasztott saját tápellátással

SDIR Digitális időrelé

Az SDIR digitális időrelék ipari alkamazásra készült nagy megbízhatóságú, nagy pontosságú, nagy zavarvédettségű készülékek. 8 működési üzemmódjuk és széles időzítési tartományuk a legtöbb időzítési feladat ellátására alkalmassá teszik.

TIL Digitális optocsatolós leválasztó egység

Keskenyített sorkapocsházba épített optocsatolós leválasztó egységek a különböző technológia folyamatok megóvása érdekében. A feszültség meglétét egy elölről látható beépített LED jelzi.

TKL Egyenáramú kioldóköri leválasztó egység

A készülék egyenfeszültségű áramkörökben az egymástól független, de közösített kioldóáramkörök szétválasztását végzi. Használatával a különböző védelmi, működtető áramkörök stb. elválaszthatók.

VERA távadó kezelő program

Minden VERTESZ gyártmányú intelligens távadó (TIT, TMTG, IFM, DCMTE, stb.) beállítható a VERA programmal. A beállítható értékek függenek a távadó típusától.