FRISS HÍREK

2007. nyarán debütált és azóta kíséri osztatlan elismerés a Vertesz Kft. TMT távadó sorozatának legújabb generációját a TMTG-3x típusjelű multifunkciós távadót.

Az EON és az EDF DÉMÁSZ után a harmadik magyar áramszolgáltató az ELMŰ-ÉMÁSZ (RWE) is úgy döntött, hogy a VERTESZ VHR készülékeit használja mind a KIF, mind a KÖF elosztóhálózatain szolgáltatott villamos energia minőségének EN 50160 szabvány szerinti ellenőrzésére.

Kapásné Ty. Marija Termékmarketing vezető és Loose Ferenc szenior termékfelelős sikeres (reméljük!) bemutatkozó ill. felfrissítő előadást tartott a 2013 február hónapban a Mátrai Erőmű, a Gyöngyösvisontai Bánya és a Bükkábrányi Bánya szakembereinek.

2012 novemberében megrendezésre került Almaty-ban (Kazahsztán korábbi fővárosa) az évenkénti szokásos energetikai kiállítás a Power Kazakhstan.

2010 elejétől az E.ON összes Vertesz gyártmányú, VHR típusú hálózati regisztráló készüléke programozható és kiolvasható GPRS adatátvitel segítségével.

Az utóbbi években a kórházak műszerezettsége sajnálatosan romlik.

A 8 bites mikrokontrollert kiváltó új, 16 bites, sokkal „fürgébb” DSP (Digital Signal Processor) és a megújhodott mérőváltó gondoskodik arról, hogy az elődökhöz képest nagyobb mérési pontosságot produkáljon a TITxxP2 áram és feszültségtávadó család.

Ez év februárjában a VERTESZ áttért a papírmentes ügyintézésre. Egy speciális program segítségével minden külső, belső, kimenő, bejövő dokumentum elektronikus formában kerül a virtuális iratszekrényekbe, fiókokba, mappákba.